söndag 14 augusti 2011

Halmstad och Ullared

Igår gjorde vi en spontanutflykt, vi packade in barnen, badlakan, badkläder mm i bilen och åkte. Sen frågade vi barnen om vi skulle höger, vänster eller rakt fram och de fick välja. Tillslut blev de irriterade och ville veta vart vi skulle och när vi sa att idag fick de bestämma blev resultatet.
Gekås i Ullared, minigolf i Halmstad och bada i havet....
Nu blev det en tripp till Gekås och det blev golf på Japan golf i Halmstad men badet fick vi hoppa över...det var så jäkla blåsigt och kallt.
Barnen vadade dock och blötte ner hela brallorna, men vad gör väl det om trehundra år? de fick ju samlat ihop ett gäng slibbiga snäckor så de var nöjda. Att Linnéa fick gå på snordyr restaurang iförd smutsiga mysbrallor är en annan historia ;)

Tjingeling!

Ps. Jodå, klart jag har fotat en massa men jag orkar inte redigera bilderna just nu, har städat som en galning hela dagen, trodde nästan att vi invaderats av en mindre armé som slängt alla sina saker i olika högar över hela huset. Imorgon är det förresten slut på det roliga. Då är det tillbaka till verkligheten igen och somen extra liten treat jobnbar jag till 22:30....jippi...DS.

2 kommentarer:

  1. Hej malin!
    Vilken härlig tripp ni varit på..rena äventyret ju :) Tack för din fina komplimang, den värmde gott!
    Kramkram Git

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig tripp. Halmstad är ju underbart. Vi har stuga inte så långt från Japans minigolf så där spelar vi ibland :)

    Jag önskar dig en fin dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera